ЗИЗИ - ЗЕЛЕНЧЕНКО ООД
Петък, 14 Май 2021
Продукти: Отопление
Отопление
Продукти: Газификация
Газификация
Продукти: Климатизация
Климатизация
Продукти: Соларни инсталации
Соларни инсталации
НАЧАЛО ЗА ФИРМАТА ИЗПЪЛНЕНИ ОБЕКТИ ПРОДУКТИ ПРОМОЦИИ КОНТАКТИ

Отопление > Котли на твърдо гориво > BISOLID


Отопление

Стоманен котел на дърва BISOLID Saver W


Цена: 1620.00 лв.
Категория: BISOLID


Котлите от серия SAVER W са специализирани за дърва. По-високата ефективност в сравнение с конкурентните котли на твърдо гориво се постига благодарение на стоманена, триходова конструкция на топлообменника, завършваща с два тръбни снопа (по-голяма топлообменна площ). Предназначени са за отопление на едно- или двуетажни еднофамилни къщи или малки фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода.

ПРЕДИМСТВА:

  • Надеждната, компактна и опростена конструкция на котела позволява изгарянето на дърва за огрев (с дължина до 400 mm) при висока ефективност, което гарантира икономичен режим на работа и ниска цена за отопление.
  • Възможност за изгаряне на определени видове агро отпадъци - дървесни остатъци от горска и селскостопанска дейност (клони от овощни дървета и други, вършина, кочани от царевица, слънчогледови пити, лозови пръчки), индустриални дървесни отпадъци (кори, изрезки), строителни дървесни отпадъци, брикети и въглища.
  • Пространството за зареждане с гориво е увеличено, като гарантира продължително време на работа между две последователни зареждания.
  • Стандартно оборудван с термовентил за автоматично регулиране на дебита на въздух за горене, осигуряващ максимално оползотворяване на горивото, икономичност при работа, както и регулиране на топлинната мощност в широк диапазон.
  • Изключително удобен за монтаж, експлоатация и поддръжка.
  • Котелът покрива европейските норми и изисквания за екологичност.
  • Стандартно конструиран за лесен и бърз монтаж на пелетна горелка BISOLID.

 

Модел Мощност Цена в лв. с ДДС
Bisolid Saver W 25, дърва 25 kW 1620.00
Bisolid Saver W 35, дърва 35 kW 1800.00
Bisolid Saver W 45, дърва 45 kW 2050.00

*Фирмата си запазва правото на промени без предизвестия.